За Нас

Masharel BTXCURE е линија на иновативни и ефективни професионални производи за нега на коса.

НАШИОТ ПРИСТАП

BTXCURE

Активен на социјалните мрежи

Дали ги објавувате неверојатните трансформации што сте ги постигнале со третманот со Masharel BTXCURE на социјалните медиуми? Дневните објави ќе ви помогнат да привлечете клиенти за вашиот салон и да ја симулирате побарувачката за вашите услуги.

Локатор на салони на официјални веби страници

Имајќи можност да го објавите вашиот салон на една од најпосетуваните веби страници за „beauty care“ во регионот и официјалната веби страница на Masharel BTXCURE, исто така, ќе ви помогне полесно да пронајдете нови и потенцијални
клиенти. Ако луѓето можат да ве видат, најверојатно ќе привлечете нови клиенти!

Нека биде вашата примарна услуга

Имајте третмани Masharel BTXCURE на секој чекор и рекламни пораки при секој контакт со клиенти (веби страница, прием, работен простор, социјални мрежи,
итен.). Ако ви треба помош, побарајте од нас дигитални фотографии или материјали за социјални медиуми.

Акциите се од суштинско значење

Доколку имате доволно снабдување со производи во салонот, секогаш сте подготвени да им понудите третман Masharel BTXCURE за потенцијалните клиенти. Не дозволувајте вашиот клиент да оди кај конкуренцијата затоа што немате доволно производи. Третманот е можат да бидат импулсивна услуга, но и гаранција за задоволство на вашиот клиент до следната посета.

Мотивирај те го вашиот тим

Создадете уникатен фокус околу третманите Masharel BTXCURE во вашиот салон со
поттикнување на вашиот персонал на услуга. Одвојте дел од вашата заработка и охрабрете го охрабрувајќи го вашиот персонал активно да препорача и продава на нови и постоечки клиенти, што е добиена комбинација за вашиот салон.

НАШАТА ПРИКАЗНА

BTXCURE
Straight and shiny hair

КОСА

BTXCURE е инов ативен третман за ревитализација и регенерирање на оштетената коса. Обезбедува полнота, сјај и мекост од првата апликација. Годините боење, обликување, пеглање и фенирање може да ја остават косата исправена и сува. Во комбинација со долгогодишна изложеност на хлор, сонце и загадување, може да предизвика губење на интегритетот на вашата коса. Со текот на времето, вашето тело произведува помалку кератин, основниот протеин неопходен за здрава коса. Исто како и вашата кожа, косата ја губи својата полнота и еластичност со возраста.

БЕЗ ПАРАБЕН

BTXCURE не содржи парабени, сулфат (SLS / SLES) или полиакриламид. Сите типови коса се соодветни за овој производ. Веднаш додава волумен, сјај и ги поправа поделените краеви. Иако BTXCURE не содржи ботулински токсин, многу клиенти го нарекуваат „ботокс за коса“ поради неговата извонредна способност да го намали кршењето и да ја направи косата мазна и кадрава. Како дел од овој процес на длабоко кондиционирање, кератинот се нанесува на влакната на секој држач за коса, нудејќи заштитен слој од кератин и колаген, подобрувајќи го изгледот на исполнетост и сјај.

Beautiful long and shiny hair
Strong and targeted effect on porous parts of hair

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА

Дерматолозите и експертите за коса се согласуваат:

“Концентратот BTXCURE обезбедува интензивна хидратаци ја и ги надополнува штетите уште од првата апликација, обезбедувајќи насочено дејство врз порозните делови на косата.”

НАШАТА РАБОТА

BTXCURE

АНАЛИЗИРАЈ

Нашата идна работа се потпира на конкурентност и иновации.

ДИЗАЈН

Деталите се клучни за создавање на најубавите нешта во светот.

КРЕАТИВНОСТ

Упорноста е клучот за постигнување на највисоките цели.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Горди сме што ви го обезбедуваме најдоброто што го знаеме.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

BTXCURE

За Нас

На овој начин сакаме да ви покажеме се што работиме, кои сме ние? Запознаете н us подобро, нас и нашата работа преку оваа презентација.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

BTXCURE
Инов ативен и ефикасен третман кој обезбедува моментален ефект на кревање, интензивен сјај и мекост веднаш штом се примени. Природниот колаген и кератински концентрат од BTXCURE има моќен и насочен ефект врз порозната коса, компензирајќи ги сите оштетувања од првата апликација.
Концентратот BTXCURE има силен и насочен ефект врз порозните и оштетените делови на косата, со своите кола генски амин киселини обезбедува интензивна хидратаци ја и спречува формирање на сива коса, а со состојки од кератин ги згуснува и ги надополнува фоликулите на влакната на косата од првата употреба.
Вашата коса веднаш ќе изгледа пополна, поздрава и помазна по една апликација.
BTXCURE не содржи парабени, сулфат (SLS / SLES) или полиакриламид. Сите типови коса се соодветни за овој производ. Веднаш додава волумен, сјај и ги поправа поделените краеви. Иако BTXCURE не содржи ботулински токсин, многу клиенти го нарекуваат „ботокс за коса“ поради неговата извонредна способност да го намали кршењето и да ја направи косата мазна и кадрава. Третманот за длабоко уред го обложува секое влакно со кератин и додава колаген на сите слаби или скршени области, правејќи ја косата пополна и посјајна.
Дерматолозите и експертите за коса се согласуваат:
“Концентратот BTXCURE обезбедува интензивна хидратаци ја и ги надополнува штетите уште од првата апликација, обезбедувајќи насочено дејство врз порозните делови на косата.”
BTXCURE е идеален третман за боење поради неговите својства за фаќање боја. Третманот е ефикасен за 5-6 перења, но може да се повторува почесто врз основа на потребата.

Можете да стигнете до нас по е-пошта: masharel[at]masharel.com или m.cifrek[at]masharel.com, може да н be стигне и на нашите социјални мрежи @masharel.btxcure.