Контакт

Слободно контактирајте не во секое време, ќе се обидеме да одговориме што е можно поскоро, со сите потребни информации.

ЛОКАЦИЈА

PORTA CORTESE d.o.o.

Радничка 80,
10000, Загреб,
Хрватска

ИНФОРМАЦИИ

ПОДДРШКА НА КОРИСНИЦИТЕ

За сите ваши прашања, ви стоиме на располагање преку е-пошта.

Е-пошта

Е-пошта
masharel[at]masharel.com,
m.cifrek[at]masharel.com

МУЛТИМЕДИЈА

СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
Facebook, Instagram, Youtube